DE BSR PRAKTIJK - Maarssenbroek
Body Stress Release Maarssenbroek
 
Behandeling paard.jpg

Filmpje

Dieren worden regelmatig goed geholpen door middel van Body Stress Release.

In mijn praktijk werk ik met kleine huisdieren, zoals honden en katten. Maar zo nu en dan word ik ook gevraagd om een paard te behandelen.

Enkele andere collega's werken ook met paarden. Een van hen heeft dit filmpje laten maken.

 

Ook bij dieren kan sprake zijn van body stress

Zoals bij Luna

Poes ca. 6 jaar. Kwam uit asiel en wat haar verleden betrof was er niets bekend. Ze was schichtig en zocht de stilte van de slaapkamer, waar ze het grootste gedeelte van de dag en nacht alleen maar sliep. Dit patroon hield jaren aan. Tot Body Stress Release op haar pad kwam. Na drie releases trad er een opmerkelijke verandering op. Ze kwam naar beneden en begon met een speelgoedmuis te spelen en ze vroeg zelfs om aandacht. Deze positieve verandering houdt nu al enkele jaren aan. Ze heeft weer lol in het leven.

 

 

Ontspanning

Dieren genieten vaak zichtbaar van een behandeling.

 
Shadow

Er waren eens....

een paar katten en honden, met een pittig verleden, die bij een cliënte terecht kwamen.

Dit is wat de cliënte schrijft: "Shadow (de grijs gestreepte) en Duke zijn in november 2011 bij mij gekomen en waren erg bang van alles en bij contact deden ze altijd een stapje terug. Kwamen niet voor zichzelf op, lieten zich wegjagen en lieten hun eten opeten.

Na jouw behandeling zitten ze in hun eigen kracht, slaan van zich af, laten zich niet meer wegjagen en zijn niet meer bang (behalve voor de stofzuiger). We kunnen ze gewoon aanhalen, ze komen bij je op schoot liggen, spinnen nu zelfs. Echt een metamorfose".

Wat ik leuk vond om te horen is dat Shadow na een eerste behandeling zoveel lef kreeg dat ze zelfs een nacht op stap is gegaan.

 

Dit is Duke, zusje van Shadow.

 
Blossem

Verder schrijft ze "Bij de katten vind ik het meer opvallen dan bij Blossem, hoewel ik vind dat Blossem ook meer in haar kracht is gekomen en voor zichzelf gaat opkomen".

Blossem is een hondje met eenzelfde soort verleden. Wat hier opvalt is dat zij kleine plasjes deed, buitenshuis, maar ook binnenshuis. Na drie behandelingen doet ze grotere plassen en wat nog fijner is: niet meer binnenshuis. 

In de praktijk of op huisbezoek

Als het niet mogelijk is om met het huisdier naar de praktijk te komen, dan kom ik naar het huisdier. 

 

Zwarte panter

Prachtig filmpje over communiceren met dieren.

Het verhaal van een zwarte panter die na een zwaar leven in gevangenschap zichzelf niet meer kon zijn. Totdat iemand met hem 'in gesprek' ging.