DE BSR PRAKTIJK - Maarssenbroek
Body Stress Release Maarssenbroek
 

www.bodystressrelease.nl 

Op de site van de Body Stress Release Associatie Nederland vindt u nog meer informatie over BSR en de adressen van alle practitioners in Nederland.

 

www.bodystressrelease.co.za 

De site van Body Stress Release wereldwijd.

 

BSR4ALL

https://bsr4all.nl/

Collega Anika Meijer startte in 2018 met de stichting BSR4ALL.

Met behulp van deze stichting kunnen BSR practitioners behandelingen geven aan kansarme gehandicapte kinderen in landen waar BSR niet voor handen is. 

Van de website:

Anika: "Mijn wens is altijd geweest om de techniek ook aan mensen, en met name kinderen, te kunnen bieden die het minder goed hebben dan wij. Op plekken waar zorg vaak niet voorhanden of nauwelijks beschikbaar is. Als practitioner wil ik me met enige regelmaat beschikbaar stellen voor projecten die me raken in Afrika en Azië.

 

 

 
Artsencollectief.png

Artsencollectief

 

 

https://artsencollectief.nl/

Gezondheid is meer dan het bestrijden en voorkomen van virusinfecties. Daarom dragen wij constructief bij aan verandering. We pleiten voor een risicogestuurd beleid met maatregelen tegen corona met zo min mogelijk nevenschade, waarbij gezondheid wordt gestimuleerd en waarin (keuze)vrijheid voorop staat.

 

 

 

Stadsverlichting

Verander de wereld vanuit je huiskamer

Mensen die samen stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je een krachtig, coherent veld creëert. Geen methode is sneller, goedkoper en effectiever. Verlicht jezelf en verlicht je wereld!

 
wnf.png

Interessante test van het WNF

http://www.wnf.nl/voetafdruktest/

 
Slechte voeding.jpg

Slechte voeding maakt ziek

De invloed van voeding op onze gezondheid.https://eenvandaag.avrotros.nl/embed/542921/