DE BSR PRAKTIJK - Maarssenbroek
Body Stress Release Maarssenbroek
 
logo.png

Achtergrond in opleidingen

Na de opleiding tot Body Stress Release practitioner in 2007, volgde ik in 2008/2009 de HBO Medische Basisopleiding aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. 
Mijn zoektocht naar kennis en kunde leidde vervolgens tot de opleiding in voetreflexologie. In januari 2012 rondde ik deze opleiding met succes af.

Meer informatie over voetreflexologie vindt u op de website van de NVVT en op de website van de School voor voetreflexologie http://www.voetreflexologie.com/

I.v.m. nieuwe eisen die per 2017 door zorgverzekeraars worden gesteld, volgde ik in 2014/2015 nogmaals de medische basisopleiding inclusief psychosociale vakken volgens de Plato normen.

Tegelijkertijd studeerde ik nog een extra jaar aan de School voor Voetreflexologie. In het voorjaar van 2015 mocht ik ook dit diploma (HBO voetreflexologie) in ontvangst nemen.

De opleiding die ik als laatste volgde is de HBO opleiding voor Eclectische, Energetische Natuurgeneeskunde. Zie www.instituuteen.nl.

Eerder nam ik deel aan diverse cursussen en workshops op het gebied van complementaire geneeswijzen, waaronder Dorn therapie en Breuss massage. Gedurende 3 jaar volgde ik een opleiding in Astrologie en ik nam deel aan cursussen in Quantum Touch, Spring Forest Qigong, communiceren met dieren en intuïtieve ontwikkeling. 

Verder volg ik regelmatig - de voor de beroepsverenigingen verplichte - bijscholingen met betrekking tot de medische basiskennis en bijscholingen op het complementaire vlak.

Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik mij aangesloten bij de Vereniging tot Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG).

 
Logo plus RBCZ.jpg